Vesiosuuskuntajärjestelmä

Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmä on helppo ja kustannustehokas kokonaisratkaisu kaiken kokoisille vesiosuuskunnille.

Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmä on helppo ja kustannustehokas kokonaisratkaisu kaiken kokoisille vesiosuuskunnille.

Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmä sisältää kaiken tarvittavan: pumppaamojen valvonnat, karttakäyttöliittymän sekä sähköposti ja SMS-hälytykset.

Järjestelmän kaikki osat on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä ja kokonaisuus rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lopputuloksena on helposti ylläpidettävä, älykäs ja tietoturvallinen kokonaisratkaisu.

Avaimet käteen kokonaisjärjestelmä

Lining AQUAVISIO -ratkaisut ovat avaimet käteen -periaatteella toteutettuja. Me hoidamme kaiken kartoituksesta ensi selvitykseen ja aina laiteratkaisujen sekä valvonnan rakentamiseen.

Kustannustehokas

Lining AQUAVISIO järjestelmän määrittely- ja suunnitteluvaiheessa mietitään järjestelmän kaikki osa-alueet kokonaisuuden ehdoilla, aina laitteista ja ohjelmistoista tietoturvalliseen tiedonkäsittelyyn ja tiedonsiirtoon asti. Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään myös olemassa olevat laitteet ja infrastruktuuri. Näin päästään mahdollisimman kustannustehokkaaseen järjestelmään, jonka automaatio- ja etäohjausratkaisut säästävät myös aikaa.

Tietoturvallinen

Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmän käyttäminen on aina tietoturvallista. Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta – se tulee sisäänrakennettuna kaikissa Lining AQUAVISIO
-ratkaisuissa.

Palvelumuotoinen järjestelmä

Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmä on saatavissa myös kokonaan palvelumuotoisena järjestelmänä, jossa palvelu tarjotaan kuukausimaksullisena palveluna sisältäen palvelun pystyttämisen ja kuukausikäytön.

Huoleton

Lining AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmä ilmoittaa poikkeuksista järjestelmän eri osissa, jolloin häiriötilanteet päästään tutkimaan, ennen kuin isompia vahinkoja pääsee tapahtumaan. Lining AQUAVISIO valvoo silloinkin, kun kaikki muut nukkuvat.

Tuki

AQUAHELP-tukemme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Haluatko tietää lisää AQUAVISIO Vesiosuuskuntajärjestelmästä?