Kaukovalvonta­järjestelmä

Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmä on älykäs ja kustannustehokas kokonaisratkaisu kaiken kokoisille vesilaitoksille.

Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmä on suunniteltu vesihuoltoverkostojen pumppaus- ja valvontakohteiden kaukovalvontaan ja etäohjaukseen. Kenttäkohteet esitetään järjestelmän karttanäkymässä. Karttanäkymä antaa verkoston tilanteesta jatkuvasti reaaliaikaisen ja havainnollistavan tilannekuvan.

Järjestelmän kaikki osat on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä ja kokonaisuus rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lopputuloksena on ennakoiva ja helposti ylläpidettävä, älykäs ja tietototurvallinen vesihuollon kokonaisratkaisu.

Monipuolinen kokonaisjärjestelmä

Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmä yhdistää perinteisen työasemavalvomon ja pilviratkaisun parhaat puolet. Järjestelmän valvonta ei ole paikkasidonnaista, sillä järjestelmän valvomoiden määrää ei ole rajoitettu ja käyttö tapahtuu internet-selaimella tietoturvallisesti sisäverkossa.

 

Helppokäyttöinen

Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmä tarjoaa koko verkoston kattavan tilannenäkymän yhdellä silmäyksellä. Kenttäkohteiden symbolit esitetään dynaamisella karttanäytöllä, jonka zoomaus ja liikuttelu on helppoa. Symbolien värikoodaus kertoo kohteen toimintatilan ensisilmäyksellä. Valvontasivulla pääsee tutkimaan kohteiden tarkempia reaaliaikaisia tietoja sekä säätämään kohteiden toiminta- ja hälytysrajoja.

Joustava

Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmässä käyttäjällä on mahdollisuus itse liittää uusia kohteita järjestelmään. Käyttäjällä on myös mahdollisuus muokata kohdekohtaisia valvontasivuja ja raporttipohjia sekä luoda kokonaan uusia yhdistelemällä useiden eri kohteiden tietoja. Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmään on liitettävissä yleisesti vesihuollossa käytettäviä paikallislogiikoita. Järjestelmään integroidulla FRENDS-integraatioalustalla on mahdollisuus lisäksi liittää järjestelmään vesilaitoksen muita automaatiojärjestelmiä.

Tietoturvallinen, mutta avoin

Lining AQUAVISIO järjestelmien käyttö on aina tietoturvallista. Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta – se tulee sisäänrakennettuna kaikissa Lining AQUAVISIO ratkaisuissa.

Tarjoamme 2G/3G/4G-tiedonsiirron tietoturvallisena APN-palveluna. Tieto kenttäkohteiden ja valvomon välillä liikkuu operaattorin matkapuhelinverkossa täysin omaksi IP-alueekseen eriytetyssä osassa, suojassa Internetistä tulevilta hyökkäyksiltä.

Kaukovalvontajärjestelmä palveluna

Lining AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmä on saatavissa myös kokonaan palvelumuotoisena järjestelmänä. Palvelumallissa pienen vesilaitoksen tai vesiosuuskunnan ei tarvitse investoida valvomon laitteistoon ja ohjelmistoon. Palvelun käyttö tapahtuu Google Chrome -selaimella tietoturvallisesti sisäverkossa.

 

Jatkuva tuki

AQUAHELP-tukemme palvelee sinua kaikissa tilanteissa.

Haluatko tietää lisää AQUAVISIO Kaukovalvontajärjestelmästä?