Aluemittaus­järjestelmä

Lining AQUAVISIO Aluemittausjärjestelmä on älykäs ja kustannustehokas vesihuoltoverkoston kokonaisratkaisu kaiken kokoisille vesilaitoksille.

Lining AQUAVISIO Aluemittausjärjestelmä sisältää kaiken tarvittavan kaivoista ja mitta-antureista sekä ohjelmistoista, aina datan turvalliseen siirtoon ja käsittelyyn saakka.

Järjestelmän kaikki osat on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä ja kokonaisuus rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lopputuloksena on ennakoiva ja helposti ylläpidettävä, älykäs ja tietoturvallinen ratkaisu.

Avaimet käteen kokonaisjärjestelmä

Lining AQUAVISIO -ratkaisut ovat avaimet käteen
-periaattella toteutettuja. Me hoidamme kaiken kartoituksesta ja esiselvityksistä aina laiteratkaisuihin sekä etäohjauksen ja -valvonnan rakentamiseen.

Kustannustehokas

Lining AQUAVISIO järjestelmän määrittely- ja suunnitteluvaiheessa mietitään järjestelmän kaikki osa-alueet kokonaisuuden ehdoilla aina laitteista ja ohjelmistoista tietoturvalliseen tiedonkäsittelyyn ja tiedonsiirtoon asti. Lining AQUAVISIO aluemittausjärjestelmän suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään myös olemassaolevat laitteet ja infrastruktuuri. Näin päästään mahdollisimman kustannustehokkaaseen järjestelmään, jonka automaatio- ja etäohjausratkaisut säästävät konkreettisesti myös aikaa.

Tietoturvallinen

Lining AQUAVISIO Aluemittausjärjestelmän käyttäminen on aina tietoturvallista. Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta – se tulee sisäänrakennettuna kaikissa Lining AQUAVISIO
-ratkaisuissa.

Älykästä vesihuoltoa

Lining AQUAVISIO on oppiva järjestelmä, joka havaitsee poikkeamat ajoissa ja auttaa optimoimaan verkoston veden ohjausta sekä vesihuollon toimintavarmuutta ja energiatehokkuutta. Vika- ja poikkeustilanteissa järjestelmä jopa automaattisesti rajaa mahdollisia vahinkoja ohjaamalla veden virtausta alueille, joissa vesi aiheuttaa mahdollisimman vähän taloudellista tai muuta haittaa.

Ennakoiva ja huoleton

Lining AQUAVISIO Aluemittausjärjestelmä ilmoittaa pienistäkin poikkeuksista järjestelmän eri osissa, jolloin potentiaaliset vuodot ja muut alustavatkin häiriötilanteet päästään tutkimaan, ennen kuin isompia vahinkoja pääsee tapahtumaan. Lining AQUAVISIO valvoo silloinkin kun kaikki muut nukkuvat.

Jatkuva tuki

AQUAHELP-tukemme palvelee sinua kaikissa tilanteissa.

Haluatko tietää lisää AQUAVISIO Aluemyyntijärjestelmästä?